גלוטתיון·כבד - הגנה וניקוי·משפחת המצליבים·נוגדי חמצון

גלוטתיון – נוגד חמצון "על"

לפעמים אני יכול להבין מדוע אנשים מעדיפים לתקוע את הראש באדמה ולא להתבונן במה שקורה כאן ועכשיו.
זה באמת נוח. וזה גם הכי קל!
לפעמים עוברת בי המחשבה של לחזור אחורה בזמן, לפני הנקודה שהתחלתי לראות דברים אחרת, ובמשל של סרט המטריקס, ליום שלפני הכמוסה. כי זה באמת לא פשוט לראות את כל הרעלים בכל מקום ובכל דבר.

מי שלא יודע נכחתי בהפגנה כנגד G5. אני עמדתי ליד הרמזור של הולכי הרגל ורוכבי האופניים, ותפקידי היה חלוקת פליירים לעוברים ושבים ולהסביר קצת יותר למי שמעוניין…
זה לא שלא היו כאלה שרצו להקשיב, אבל הרוב היו בתוך הנייד שלהם ומחוברים לאוזניות ובלותות'. אז פלא שהם לא מרימים את הראש. או שהיו את רוכבי האופניים שהעדיפו לקחת סיכון ולרדת לכביש רק חלילה לא להכנס ולראות במה מדובר. 
כל זמן שכוחי עדיין בגופי וברוחי, גם במצבים של חוסר חשק אני לוקח שאיפה עמוקה, יוצא לסיבוב של ויטמין די, מחזק עצמי כל היום בכמויות אדירות של נוגדי חמצון כדי לממש את ייעודי ואמשיך להציג חומר שיראה לכם בריאות טבעית מהי.
והיום אני רוצה לדבר על אחד הנושאים האהובים עלי בזמן האחרון והוא קשור לנוגדי חמצון כמובן, והוא קשור ל-3 חומצות אמינו: ציסטאין, גליצין וחומצה גלוטמית (גלוטמט), מהן הגוף מייצר אותו. והוא קשור גם למניעת נזקי הקרינה (כל הסוגים לרבות סלולרית ו wi-fi)…
הגלוטתיון – נוגד חמצון שהגוף שלנו מייצר, השאלה היא כמה, והוא אחד החזקים והחשובים בנטרול רדיקלים חופשיים ומניעת עקה חמצונית. הוא נוגד חמצון כל כך חזק שהוא גם מגן על חמצון של נוגדי חמצון אחרים כמו ויטמין סי איי ו'אי', שזה מדהים בעיניי. הוא מחזר אותם אחרי שהם התחברו עם רדיקלים חופשיים.
הגלוטתיון הוא חלק ממערך תיקון DNA שבור (נזקי קרינה אמרנו?).
המערכות העיקריות שמושפעות ממנו הן מערכות החיסון, העצבים, העיכול והריאות.

***מחקר ממרץ 2020 בג'ורנל הרפואי Cell Metabolism מראה קשר בין גלוטתיון בניהול מצבים אוטואימוניים לרבות כאלה הקשורים לסרטן.
וזה גם מתחבר לתפקיד של ויטמין די במערכת החיסון, שמשפר את הביטוי של גנים הקשורים ליצור גלוטתיון

הוא בעל תפקיד מרכזי גם במחזוריות התא (התמיינות ותמותה).
אז את החשיבות שלו הבנו ועכשיו צריך רק לדעת מהם מקורות המזון שיכולים לתת לגלוטתיון בוסט.
אז יש לא מעט פירות וירקות שיודעים לעשות זאת, וחשוב לצרוך אותם בצורתם הטרייה (כי יש כאלה שמצריכים בישול, ובישול קצת מוריד מהזמינות הביולוגית).

אני לאחרונה התאהבתי בנבטי הברוקולי, אותם כבר הזכרתי כמה פעמים.
אני כבר לא מרגיש כמו עז, זה פשוט טעים לי ומרגיש לי הכי בריא שיש…

להשאיר תגובה

היכנס באמצעות אחת השיטות האלה כדי לפרסם את התגובה שלך:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s