כבד - הגנה וניקוי·מערכת חיסון·משפחת המצליבים·סרטן ומניעה

ברוקולי, מערכת החיסון וסרטן

הכוכב של היום הוא ברוקולי.
הגוף שלנו נחשף לרעלנים ולפתוגנים חיצוניים דרך שני איברים עיקריים:
מזון שנכנס דרך מערכת העיכול ואוויר שנכנס דרך הריאות.
הלימפוציטים הם קו ההגנה הראשוני שלנו נגד אותם פתוגנים, ולהם רצפטורים (AH) שמופעלים על ידי "מפתח" שהגוף שלנו מייצר מפיטוכימקלים המצויים במשפחת המצליבים ובמיוחד בברוקולי.
בנבטי הברוקולי ריכוז אותם הפיטונוטריינטים גדול בהרבה ולכן ניתן לצרוך אותם במצבים שיותר חשופים לאותם רעלנים וקרצינוגנים.

הברוקולי מגביר את פעילות אנזימי הכבד נוגדי הרעילות באופן משמעותי.

ברוקולי ועזרתו בזיהום אוויר שמהווה סיכון מוגבר לאסתמה, מחלות כבד, מחלות לב וכלי דם וגם סוכרת.
האנזימים שאחראים לנטרול רעלנים נמצאים בעיקר בכבד אבל גם בריאות.

ברוקולי מונע שינויים ב DNA במיוחד אצל מעשנים שנמצאים בסטרס חמצוני מאוד גבוה.

הברוקולי מכיל אנזימים, נוגדי חמצון ונוגדי דלקת שמונעים ומנטרלים היווצרות של תאים סרטניים, שבאים במגע עם קרצינוגנים.
זה נכון לסרטן השד,המעי הגס, הריאות, הערמונית ועוד.

ברוקולי ואוטיזם – האנזימים סולפוראפן ופלורט חודרים את מחסום המוח וגורם לשיפור התנהגותי, חברתי ותקשורתי, במחקר שנעשה הפסקת השימוש בברוקולי החזיר את המצב לקדמותו, ואומר שכדי שישפיע באופן קבוע, צריך לצרוך אותו כל יום.

ההמלצה היא לאכול ברוקולי ברמה יומיומית למניעת המון מחלות כרוניות מסכנות חיים. הן כטרי, מוקפץ, מאודה וכו'

להשאיר תגובה

היכנס באמצעות אחת השיטות האלה כדי לפרסם את התגובה שלך:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s