עוד תרופה שאיננה סטרואידיאלית, לטיפול בדלקות פרקים ממשפחת NSAID, לשימוש ארוך טווח (וכולן כאלה), נמצאה שפוגעת בצורה שמסכנת את החיים.
סלקוקסיב (celecoxib) או בשמה הגנרי המוכר בארץ 'סלקוקס' ו- 'סלברה'.
מה הן עושות?
גורמות לתהליך שנקרא dystrophic calcification (סוג של ניוון שדומה להסתיידות עורקים) במסתם הלב (כפי שנראה בתמונה).

https://www.sciencedirect.com/…/arti…/pii/S2452302X18303401…

אני באמת כולי תקווה, שמי שלא הבין עדין מתחיל להבין… 
כל התרופות פוגעות במשהו!
יש תרופות שמסכנות חיים הרבה מעבר לסימפטום שאמורות "לטפל"!
אין תרופה מרפאת!
הדרך העיקרית אמורה להיות מניעה.
מניעה של מזונות שאינם טובים לכם – תקשיבו לבטן, תרגישו מה מייצר ליחה, מה גורם ליציאות לא תקינות, האם העור חיוני וגמיש. אלה הדברים שאם מתעלמים מהם או מדכאים אותם עם תרופות, מהם מתפתחים הסימפטומים העתידיים שנקראים מחלות, לכבודן ייצרו תרופות.
תמנעו, אל תזניחו, משהו קטן צץ, תתייעצו, האם לשנות משהו?
והיה ועדין הגעתם למשהו מטריד, בטלו את האוטומט לתרופות. לטבע יש הכל, אלא אם הנזק רב מדי וזה באחריותכם…

סובלים מדלקות פרקים? היכנסו.
סובלים מכאבים אחרים? היכנסו.
מעוניינים במידע נוסף על סיכונים של תרופות מסוג NSAIDS? היכנסו.

היי לך.. אני משקיע שעות רבות כל יום באיתור ותרגום מאמרים כדי לספק לכולם את המידע העדכני ביותר, לבריאות טובה בדרך הטבע. וכדי שאוכל להמשיך לספק את המידע ולתחזק את האתר. כל תרומה, גדולה או קטנה תהיה לעזר רב. לתרומה נוחה ופשוטה דרך Pay Pal.

מוזמנים להזין דוא"ל למטה כדי להתעדכן ראשונים


תגובות

כתיבת תגובה

קטגוריות A:B/ א-ב