המדע מודע והממסד שאמור לדאוג לבריאות הציבור בעולם ובארץ לא עושים דבר!!!
מדוע? מה הם רוצים שהילדים שלהם יהיו חולים? מה הם נפלו על כל הראש?
וואלה… לא יודע לענות על זה בלי תאוריות של קונספירציה. 
אבל זו עובדה!!! כסף זה דבר משחית, חברות הענק שולטות על בעלי ההחלטות וכלום לא זז!!!

צליאק היא "מחלה" שהשכיחות שלה עולה בכל העולם במיוחד בצפון אמריקה ואירופה.
"מחלה" שקשורה לחוסר איזון בחיידקי המעיים [1][2][3][4][5][6][7]…
סמפטומים של בחילות, שלשולים, גרד בעור, אנמיה, דיכאון, תת תזונה ובעיות פוריות והמון הקשרים למחלות קשות אחרות.

צליאק (רגישות לגלוטן) – פרוביוטיקה.

ברפואה מגדירים אותה כמחלה אוטואימונית עם גנטיקה מאוד חזקה.

מחקר ישראלי שפורסם בפברואר 21 בכתב העת AP&T מצא כי עיקר העלייה היא בילדים בגילאי 1-18 שנים ובמיוחד בילדים בגילאים 1-10 שנים. כמות המקרים החדשים באוכלוסיה הכללית של מחלת הצליאק הוכפלה בין השנים  2007-2015.
הצפי בעשור הבא בקרב בוגרים צעירים, בגילאי 20-40, יהיה למעלה מ-2%. כלומר, אחד מכל 50 אנשים בישראל יאובחן עם מחלת צליאק.
ישנה גם הערכה שיותר (1 מכל 33) [1]

כתב ד"ר Daniel Mishori

"לא מצחיק. ייתכן שרגישות לגלוטן אינה אלא רגישות לגלייפוסט/ראונאפ, רעלים שמרססים בהם את החיטה, שהיא במקרים רבים מהונדסת, וזאת ללא חובת סימון של מזון מהונדס, כפי שקיימת באירופה.
משרדי הבריאות והגנת הסביבה לא מגינים עלינו.
המדע לא עובד. כמה פעמים אפשר לעשות את התרגיל של להשתמש ברעל לאורך זמן, עד שיתברר שמשהו לא בסדר, ובינתיים עוברים לרעל אחר, גרוע לא פחות, כפי שקרה במעבר בין ה-DDT לראונאפ.
צריך מהפך גמור בחברה, באקדמיה ובמדע; וכמובן לשנות מהיסוד את הרגולציה במשרדי הממשלה, שאמורה להגן עלינו, ולא עושה את העבודה.
דרושה יציבות אקולוגית, ולא פטפוטי קיימות, שרק מאפשרים להרס להמשיך ולהתפשט בקצב הולך וגובר".

ואני מסכים עם כל מילה…
הנדסה גנטית מצטיירת להרבה אנשים כמשהו שיציל את העולם…
האמנם?! או שמא להיפך?!
הנדסה גנטית היא שינוי הגן של הצמח (חיטה, סויה, תירס, תפו"א וכו') כדי שאותו צמח לא יינזק ממזיקים ומחומרי הריסוס שמחסלים את המזיקים ואת העשבים השוטים.
נשמע חכם ומתוחכם…
אבל לאן הריסוס הולך?
לשום מקום. הוא נשאר בצמח!!
והגרוע הוא שהצמחים אותם מרססים מפתחים עמידות לריסוס ולכןהריסוס רק גובר עם השנים וסבירות גבוהה במיוחד שזה משפיע גם על הדור הנוכחי שצורך הרבה מוצרי חיטה וגם על הדורות הבאים שכן עודף רעלים יכול ליצור מוטציות של DNA ולעבור בתורשה.

חפשו את הסמל NON GMO

לפוסטים קודמים בנושא הנדסה גנטית

מחקר מ-2013 מסביר מדוע חומרי הדברה שיגרתיים כגון גליפוסאט (אותה תעשייה שמייצרת דשנים וכתוצר לוואי מייצרת גם חומצה פלואורוסיליצית המכונה היום "פלואור", למי השתיה), הם רעילים עבור גופנו ועושים הרבה נזקים.
הגליפוסאט קשור באופן ישיר להתרבות יתר של פתוגנים שמייצרים רעלנים ודלקת ופוגעים בתאי הספיגה של המעי הדק (enterocytes) ובאנזימי הכבד (cytochrome P450), שאחראיים בין היתר על פירוק רעלנים, שפעול ויטמין די, תחזוק ייצור חומצות המרה ואספקת סולפאט לחיידקי המעי .
כל זה קשור בקשר ישיר למחלת הצליאק (רגישות יתר לגלוטן) והאמת לא רק!!! 
גם המאמר: "מונסנטו – גלייפוסט – מיקרוביום" ממחיש את הקשר

ברפואה הסינית, מערכת העיכול משויכת לאלמנט האדמה. מערכת העיכול שלנו היא האדמה שלנו, שם נזרעים כל החומרים. יהיו החומרים טובים לה נהיה בריאים, לא יהיו החומרים טובים לה (הדברה, רעלנים, קרצינוגנים, חומרי תעשיה וכו') נהיה חולים. חיידקי המעיים הם חלק בלתי נפרד מאיכות האדמה שלנו וזה כאמור משפיע על כל המערכות בגופנו, עיכול, חיסון, גוף ונפש!!!
5 שנים מאז הוכח הקשר בין חומרי הדברה לחולי והמון בעיות…
מה עושים עם זה?
כנראה שכלום…

*** תוספת מאי 20
במחקר פיילוט ממאי 2020 שפורסם בג'ורנל הרפואי Environmental Research, חוקרים מבית הספר לרפואה של NYU Grossman בדקו 3 רכיבים נפוצים שחשודים בהעלאת סיכון לצליאק.
לצורך המחקר, החוקרים ניתחו רמות של כימיקלים רעילים בדמם של 30 ילדים ומבוגרים צעירים, בגילאי 3-21, שאובחנו לאחרונה עם מחלת צליאק בבית החולים לילדים של NYU Langone Hassenfeld. תוצאות הבדיקה הושוו לאלה של 60 צעירים אחרים בגיל, מין וגזע דומים.

החוקרים ראו שילדים ומבוגרים צעירים עם רמות גבוהות בדם של חומרי הדברה – ועם רמות גבוהות של כימיקלים הקשורים לחומרי הדברה הנקראים דיכלורודיפניל-דיכלוראתילן (DDEs) – היו בסיכון גבוה פי שניים לאבחון חדש עם מחלת צליאק.
המחקר מצא גם שקיימים הבדלים בין המינים עבור מחלת צליאק הקשורה לחשיפה רעילה. עבור נקבות, המהוות את רוב מקרי הצליאק, חשיפה גבוהה מהרגיל לחומרי הדברה פירושה שיש להן סיכוי גבוה לפחות פי שמונה להפוך לאי סבילות לגלוטן.
כמו כן לנקבות צעירות עם רמות גבוהות של כימיקלים (PFAs), היה סיכוי גבוה פי חמישה עד תשעה לחלות בצליאק.
לעומת זאת גברים צעירים היו בסיכון גבוה פי שניים לאבחנה עם המחלה אם היו להם רמות גבוהות בדם של כימיקלים מעכבי בעירה, PBDEs ו- BDE153.

החוקרים מציינים כי יש צורך במחקרים נוספים כדי להוכיח כי כימיקלים רעילים אלו הם גורם ישיר למחלת צליאק, אבל ידוע שכולם משבשים את רמות ההורמונים של בעלי חיים ובני אדם, שהם המפתח לשליטה הן בהתפתחות המינית והן בהגנה החיסונית מפני זיהום.
https://www.newswise.com/articles/celiac-disease-linked-to-common-chemical-pollutants
סרטון הסבר קצר

מה ניתן עוד לעשות כדי להוריד סיכון לצליאק ולתמוך במערכת העיכול והחיסון:

  1. להמנע מאנטיביוטיקה.
  2. להמנע מניתוח קיסרי [1]
  3. להמנע מחשיפה לחיטה בגיל מוקדם. כדאי לדחות את המפגש אחרי גיל שנתיים [1][2] וגם אז לוודא שהמוצר הוא אורגני ולא מרוסס. ואולי שווה לחשוב על שיבולת שועל אורגני במקום [1][2].
  4. להמנע מתוסף מזון E-551 שיכול לקדם מחלת צליאק.
  5. להניק ולכמה שיותר זמן [1][2]
  6. לוודא רמות גבוהות של ויטמיני בי [1][2][3][4][5]
  7. לוודא רמות גבוהות של סלניום [1][2]
  8. לוודא רמות גבוהות של אבץ [1]
  9. לוודא רמות תקינות של ברזל [1][2][3]
  10. לוודא רמות גבוהות של ויטמין סי [1]
  11. לוודא רמות גבוהות של ויטמין די [1]
  12. לוודא רמות גבוהות של נוגדי חמצון ואומגה 3 [1]
  13. פרוביוטיקה [2][3][4][5][6][7]

רגישות לגלוטן נקשרה לטרשת נפוצה, ספקטרום האוטיזם, השימוטו, פסוריאזיס.

אנחנו אחראיים עם גופנו ובריאותנו, רק אנחנו!!!

היי לך.. אני משקיע שעות רבות כל יום באיתור ותרגום מאמרים כדי לספק לכולם את המידע העדכני ביותר, לבריאות טובה בדרך הטבע. וכדי שאוכל להמשיך לספק את המידע ולתחזק את האתר. כל תרומה, גדולה או קטנה תהיה לעזר רב. לתרומה נוחה ופשוטה דרך Pay Pal.

מוזמנים להזין דוא"ל למטה כדי להתעדכן ראשונים


תגובות

כתיבת תגובה

קטגוריות A:B/ א-ב