החלטתי לאחד בין 2 פאניקות שמאוד נפוצות בזמן האחרון ובימים האחרונים בפרט.
למה לזרוע פאניקה בציבור. פאניקה איננה תרופה, היא רק עושה הפוך!!!
מה גם שהרבה פעמים הפאניקה איננה מדויקת ונכונה.
לפני כמה ימים היתה פאניקה של חצבת בתינוקיה. לא היה שם כלום מלבד תינוק אחד.

דרך אגב בפוסט: "חיסונים – חיסון העדר" תוכלו לראות גרפים נוספים ממדינות אחרות שמראות אותו דבר, ושבאוקראינה אפילו נצפה שהזריקות עשו את ההיפך.
*** דרך אגב נוסף. ארגון הבריאות העולמי הסיר את הלינק שמאפשר לצפות בגרפים הללו. חשדהו וחשדהו!
הרי גם טענתם שחיסוני החצבת שיוצרו איפה שהוא בשנות השישים מיגרו את החצבת. לא?? זה הכל חיסונים…



ומה עושים תומכי (ודוחפי) החיסונים כדי ליצור נרטיב שיקרי? לוקחים את הגרף וחותכים אותו. אסטרטגיה שנעשתה גם בנושא האקלים (התחממות גלובלית). נראה יותר טוב ככה. נכון?


ולגבי השפעת… הקריאה ההמונית "רוצו והתחסנו".
כולם יודעים שהחיסון באחוזים גבוהים לא יעיל כי הוירוסים עליהם מסתמכים שהיו לפני חצי שנה בחצי כדור הארץ השני משתנים ויעילות החיסון מגיעה ל- 40 אחוז בלבד.
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5047897,00.html
אז אם במילא אנשים יהיו חולים, למה הפאניקה. במה היא תורמת לחיזוק מערכת החיסון?
ודבר אחרון חשוב, שכבר דיברתי עליו.
הפחד שצריך לצאת החוצה זה מהחיידקים העמידים/אלימים שנמצאים בבתי החולים, שגורמים למוות של 4000-5000 אנשים כל שנה בישראל. ושלהם אין חיסון.
אז במקום לרוץ להתחסן, חזקו עצמכם. ויטמין סי, ויטמין די, אבץ. באמת שלא חסר דרכים.
היי לך.. אני משקיע שעות רבות כל יום באיתור ותרגום מאמרים כדי לספק לכולם את המידע העדכני ביותר, לבריאות טובה בדרך הטבע. וכדי שאוכל להמשיך לספק את המידע ולתחזק את האתר. כל תרומה, גדולה או קטנה תהיה לעזר רב. לתרומה נוחה ופשוטה דרך Pay Pal.
כדי להתעדכן ראשונים מוזמנים להזין דוא"ל למטה
כתיבת תגובה