קורונה וירוס·שום ובצל

שום וקוביד-19

במחקר שפורסם באפריל 2020 בג'ורנל הרפואי ACS Omega מראים שגם 17 רכיבים פעילים הקיימים בשום (אורגנו פוספור) יודעים למנוע את חדירת קוביד-19 לתאי האדם דרך הרצפטור ACE2…

we report the inhibitory effect of the considered compounds on the host receptor angiotensin-converting enzyme 2 (ACE2) protein in the human body that leads to a crucial foundation about corona virus resistance of individual compounds on the main protease (PDB6LU7) protein of SARS-CoV-2
The results suggest that the garlic essential oil is a valuable natural antivirus source, which contributes to preventing the invasion of coronavirus into the human body

Figure 5. 3D-docking results with simultaneous interaction of all 17 substances (17T = T1–T17) in the garlic essential oil with (A) ACE2 protein and (B) PDB6LU7 protein of SARS-CoV-2.

היכולות האנטיויראליות של השום ידועות כבר המון שנים… למעשה השום יודע למנוע ולטפל כמעט בכל המחלות שנחשדות כגורם סיכון לקוביד-19 (לב, סוכרת, סרטן)… מי שלא ראה את הפוסט עליו מלפני חודש וחצי מוזמן להכנס לכאן

להשאיר תגובה

היכנס באמצעות אחת השיטות האלה כדי לפרסם את התגובה שלך:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s