המפ – זרעים ושמן (בכבישה קרה), חשוב שיהיה ממקור אורגני ללא THC, ושאינו מהונדס גנטי. אסור לחמם כי גורם לחמצונו.
מכיל אומגה 3 בריכוז גבוה (80%) ,ללא סכנת נוכחות של מתכות כבדות ורעלנים, חשוב לאחסן בקרור לאחר הפתיחה, טעם אגוזי קל.
כמו כן מכיל גם אומגה 6 ו-9 ביחס המדויק שהגוף צריך.
החשיבות העיקרית של חומצות השומן בזרעי ההמפ היא בהורדת דלקת
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4151231/
נמצא שיעיל בהורדת כאבים נוירופתיים, לרבות כרוניים
https://www.ingentaconnect.com/…/2017/000…/00000005/art00032
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6277878/
ומניעת מחלות כלי דם ולב
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4224228/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2868018/
ותמיכה בשיפור מצבים מנטאלים שקשורים במוח, זכרון ומחלות ניווניות.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6288804/
ישנן גם עדויות שיכול להועיל למחלות עור הן בלקיחה פנימית והן כמריחה חיצונית. אקזמה, דרמטיטיס, סבוראה, פסוריאזיס ואקנה.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3931201/
http://www.davoil.ro/…/efficacy-of-dietary-hempseed-oil-in-…
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24422510
זרעי ההמפ מכילים גם חלבונים לרבות אדיסטין, אלבומין וגלובולינים חשובים, שקלים לעיכול.
זרעי ההמפ מכילים בנוסף נוגדי חימצון, כלורופיל וסיבים תזונתיים.
ויטמינים ומינרלים: ויטמין C, ויטמין E, ויטמיני B (במיוחד חומצה פולית),מגנזיום, סידן,אבץ, זרחן ואשלגן.