מורינגה אוליפרה·מזון על

מהו התחליף הטוב ביותר לקפה של הבוקר?

רוב האנשים חיים באיזה שהוא הרגל ומחשבה שקפה של בוקר מעורר.
האמת, אני לא יודע אם מדובר באפקט פלצבו שנרכש עם השנים או שזה הסוכר או משהו אחר….
לקפאין יש אמנם יכולת להמריץ דם ולהאיץ דופק לב, וזה יתרון גדול לאנשים ששותים קפה לפני פעילות גופנית אירובית, ולשם ירידה במשקל. אבל לעורר? לא מכיר!!!!
ועובדה שלאורך שנים צריכת הקפה רק עולה והעירנות? כנראה שלא…..

אז מה אני מציע?

%d7%a9%d7%99%d7%99%d7%a7-%d7%9e%d7%96%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%a2%d7%9c

שייק שאפשר לשתות כל השנה ומכיל את כל הנוטריינטים החשובים לנו ולגופנו.
ויטמינים, מינרלים, חומצות אמינו, חומצות שומן חיוניות וכו'
אז איך מכינים?
בוחרים משקה על בסיס מים (סויה, שקדים, שיבולת שועל, וכו'), ניתן לחמם אותו בימים קרים
קוואקר דק (מהיר הכנה) 4 כפות גדושות לאדם
בננה (בחורף טריה, בקיץ קלופה שהוקפאה מראש)
גוג'י ברי – 10-12 יח' לאדם
8-10 צימוקים, אוכמניות או תמר גדול
למי שאוהב אגוזים וגרעינים (לא קלויים), חופן מגוון…
למי שרוצה המתקה נוספת – כף של סילאן או דבשת חרובים
אבקת מורינגה – 2-3 גרם (כחצי כפית) ו/או אבקת ספירולינה

טעים, מזין ומעורר

להשאיר תגובה

היכנס באמצעות אחת השיטות האלה כדי לפרסם את התגובה שלך:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s