מזון על·מערכת חיסון·ספירולינה

ספירולינה וכלורלה

אצות מים מתוקים (אגמים וברכות)
דומות מאוד בהרכבן ובמשמעותן על בריאות הגוף
מכילות ויטמינים, מינרלים, חומצות אמינו (60% חלבון) וחומצות שומן מסוג אומגה 3 ו 6
מנקות את הכבד והדם מרעלים, משפרות את מאזן כדוריות הדם האדומות ( נפח צבע וכו') ומשפרות מאגרי ברזל והמוגלובין.
מייחסים להם היום גם עזרה בנושאים קוגניטיביים קרי זיכרון וריכוז

בגלל הטעם הייחודי של הספירולינה, מי שלא יכול לשתות בשייק, אפשר להוסיף לטחינה, יוצא צבע מהמם וטעם מדהים. הולך טוב גם בסלט

י

להשאיר תגובה

היכנס באמצעות אחת השיטות האלה כדי לפרסם את התגובה שלך:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s